Raznolikost in vključenost – cenimo drugačnost

Spodbujamo raznolikost ljudi, kultur, pogledov in razmišljanja ter njihovo vključenost v našo organizacijo. To je pomemben del našega uspešnega delovanja.

Prosta delovna mesta

V naši družbi iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalne družbe je prav gotovo lahko pomemben korak k uspehu. Vpetost v velik sistem omogoča veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne sposobnosti.

Med najboljšimi na svetu

Vsak med nami si želi delati v podjetju, ki je v nečem najboljše na svetu. Ekipa Leka, člana skupine Sandoz, je eden ključnih delov Novartisove generične divizije Sandoz, pionirja med podobnimi biološkimi zdravili in drugega največjega proizvajalca visoko kakovostnih generičnih zdravil na svetu.

Spoznajte delo v Leku

Lek je prostor mnogih priložnosti za različne poklice. Cenimo in spodbujamo znanje, inovativnosti, pogum in skrb za ljudi, usmerjeni smo v prihodnost.

Tudi zato je naša naloga, da se približamo mladim, jim na njim poznan in privlačen način predstavimo naše delo in poslanstvo. Več v videu.

Regijski BioCamp

Regijski BioCamp je tridnevni forum, na katerem se najboljši izbrani študenti srečajo s priznanimi strokovnjaki in vodilnimi managerji. Forum je izvrstna priložnost za mlade talente, da dobijo neposreden vpogled v svet raziskovanja in mednarodno poslovno okolje farmacevtske industrije.

Študentsko delo

Ker se zavedamo doprinosa novega znanja, kompetenc in sposobnosti uspešnih študentov, vas vabimo k sodelovanju. Prednost dajemo študentom višjih letnikov ali tistim z absolventskim statusom, s področja farmacije, kemije, medicine, kemijske tehnologije, informatike, strojništva in mehatronike. Študente vabimo, da kontaktirate študentski servis Adecco H.R.d.o.o. in e-Študentski Servis, ŠS d.o.o, kamor Lek d.d. posreduje svoje potrebe po študentskem delu.